• Bordelleja Kaskinen

  Vaimo venäjältä kokemuksia kutsuviisumi suomeen

  Ite oon nyt 2 kk teittaillut venäläisen naisen kanssa. Hän jopa itse otti yhteyttä sähköpostin kautta, oli nähnyt mun kuvan jollakin reffi sivulla. Kysyin miksi ei ole hällä venäläistä miestä vastaus oli että ne ei tee töitä juovat ja eivät arvosta naista. Kuyllähän suomestakin löytyy tollasia meitä miehiä, tosin ite en allekirjota sitä.

  Mitä tulee sit sinne peiton alle menemiseen, niin varma merkki on että parisuhteessa on ongelmia jos läheisyyttä ole kuin pakosta vaan. Ite olen suomalaisiin naisii sen verran pettynyt että syy miksi aloin teittailemaan venäläisen kanssa, varsinkin kun vaikuttaa kirjeiden perusteella ja avoimuudelta ihan fiksulta. Tarkoitus käydä Transsiperian matka venäläisnaisen kanssa.

  Osaan venäjää mutta pitää vielä hieman petrata. Yksi rahankysyjäkin on ollut mut niistähän pääsee helposti eroon: Itse itänaisiin tutustuneena haluiaisin sanoa kommentin näihin. Ensinnäkin minun on hyvin vaikea uskoa että itänainen noin vaan ottaisi miehiin yhteyttä, paitsi jos eivät ole pietarista tai asuvat suomessa.

  Uskoisin että niistä itänaisista missä tässä ketjussa puhuttiin, tarkoitettiin paremminkin niitä itänaisia, jotka eivät oikeasti ole edes olemassa. Puhutaan niin sanotusti huijareista. Vaikka venäjällä onkin paljon tämän sortin kulkijoita ei se kerro koko totuutta heistä.

  Uskoisin että pitäisi asua siellä jonkin aikaa pääsemällä niinkuin sisään heidän kulttuuriin. Itänaisilla on parempi taju parisuhteesta kuin suominaisella, mutta he ovat silti jotenkin epäluotettavampia kuin suominainen. Eli heidän kanssaan pitää olla tarkempi. He ovat avoimempia kuin suomalaiset ja heillä on läheisemmät suhteet perheeseen kuin suomalaisilla yleensä.

  He saattavat vaatia paljon mutta pystyvät antamaan myös paljon. Suhde heidän kanssaan on vaativampi kuin suomalaisen kanssa.

  Miehellä on enemmän miehen rooli ja naisella naisen, toisin kuin Suomessa jossa miehen pitää olla kumpikin mutta nainen saa olla niinkuin haluaa. Eli roolit on selkeämpiä idässä. Vaikka pitää ottaa huomioon se, että kun itänainen muuttaa suomeen saattaa ajatukset muuttua myös.

  Ne itänaiset jotka ovat asuneet suomessa jonkun aikaa ja mitä olen nähnyt, niin he ovat kuin varjo heidän kanssasisaristaan omassa maassaan. Kummasakin on puolensa ja kukin valitkoon sen mikä parhaiten itselle sopii. Vaikka olen huomannut heissä olevan paljon epäluotettavia niin olen silti viehättynyt heistä.

  En ole viehättynyt tai sitten hyvin harvoin suominaisesta, joten koen omalla kohdallani että sellainen nainen jossa on niitä itänaisen piirteitä joita itse olen huomannut sopii minulle parhaiten. Vaikka se ei sovikkaan kaikille, niin minulle se sopii oikein hyvin. Joo mulla oli sellainen itänainen ja sitten valitti että ei menty naimisiin, kun kuulemma edellinen suomi aviomies kosi kahden päivän tutustumisen jälkeen, muttei halunut vastata kysymyksiin joilla halusin tietää vähän henkilökohtaisempaa ja kuka hän on, kuin vain että on venäjältä.

  Joten siksi olen vähän pettynyt. Aina kun asiasta tuli puhe, ei halunut puhua tai ei halunut vastata, rupesi vain haukkumaan epälijäksi, valehtelijaksi huijariksi, bluffiksi ja ties mitä. Hän on kiutenkin ollut täällä jo noin 9 vuotta.

  Suomen kansalaisuudenkin saanut ja ilmeisesti omaksunut jo suomalaisen naisen tavat. Minulta sai 2,5 vuotta, Ja matkojakin olin maksanut, kaikella tavalla auttanut ennenkuin minulle selvisi että ei käy kun ei suostu asioita ja mahdollisita väärinkäsityksiä selvittämään.

  Tuo aika hyvin kuvastaa tätä itäkulttuuria ja kun se yhdisteään suomen kulttuuriin. Sanon näin sinulle kun tiedän omasta kokemuksesta. Hän ei ollut valmis oikeasti suhteeseen kanssasi, mutta olisi halunnut namisiin koska siihen olisi ollut joku hyvä syy, ikävää siinä on se ettei hän halunnut sitä tietoa sinulle antaa. En yllättyisi jos siihen liittyisi jotain sellaista mistä et pitäisi. Mutta tuo ei silti kuvasta kaikkia naisia idässä vain osaa heistä.

  Eli pettymyksiä saattaa tulla myös. Kaikki venäläiset naiset ei tietenkään ole samanlaisia. Senverran sain tietää että oli ollut suomalaisen kanssa naimisissa ja suhde ei toiminut, kuinka kauan avio kesti sitäkään ei tiedossa. Sanoi että häntä ei miehet jätä, hän jättää miehen, mutta nyt kävikin toisin päin. Olen samaa mieltä tuosta mitä sanoit tiedon annosta. Toiveeni oli että jos on jotain sellaista mikä on hankalaa kertoa niin sanoin että on parempi että tiedän, koska joskus tulee sellaisetkin asiat julki ja sitten se vasta piinallista.

  Jos jotain sellaista mikä ehkä hävettää ja se paljastuu vasta naimisiin menon jälkeen niin ei tunnu kovin luotettavalta henkilöltä. No, tämä oli kokemus sekin. Itse olen työni kanssa matkustellut 14 vuoden ajan ympäri maapalloa useissa maissa aina Sidneystä Amerikkaan ja sillä välillä, joskus melkein enemmän ilmassa kuin maassa. Joten olen tavannut kaiken värisiä, kielisiä ja eri kulttuureista olevia niin myös eri sosiaalisella tasolla olevia yksilöitä.

  En vain jostakin syystä osannut lukea häntä tarpeeksi ajoissa niin olisin säästänyt molempia. Olin varmaan liian sinisilmäinen ja rakastunut ihan oikeasti. Vastaan sinulle vielä, ei koskaan oikeasti voi tietää miten joku asia menee, varsinkin ihmisten kanssa, oli ne sitten mistä maasta tahansa. Minusta sinä et tehnyt virhettä teit kaiken aivan oikein, se ei vaan silti toiminut. Ehkä siitä pitäisi oppia jotain tai sitten ei, mutta kokemuksena se varmasti oli arvokas. Ehkä jos vastaavaa joskus sattuisi niin osaisi jo aikaisemmin tarttua niihin asioihin mitkä voisi auttaa.

  Niissä saattaa olla vaan se vaara että voi pilata mahdollisuuden sellaiseen mitä on toivonut itselleen. Vaikka olen ulkopuolinen niin uskon ettet voinut hirveästi vaikuttaa tapahtumiin saati niiden lopputuloksiin.

  Laittaapa kertoen mistä nuita veneäjän neitoja löytyy. Tiiän jo alakaessa että että ei ne sen huonompia ole kuin nämä meijän kaljapöhöt huutajat.

  Olet oikeassa mitä kirjoitat, se mikä tässä on se vaara on että tulee liian varovaiseksi. Arvostan että olet niin asiallinen. Koska jo ajattelin olinko ollut liian kova henkilöä kohtaan. Toisaalta tämänlaatuiset asiat on mielestäsi selvitettävä siksi että ei sitten myöhemmin tulisi vaikeuksia, kuten jo aikaisemmin mainitsin.

  Pahinta tässä on se että edelleen en saa kyseistä henkilöä pois mielestäni. Sen olen tästä oppinut että varovaisemmaksi olen tullut, ja yritän tulevaisuudessa selvittää nämä asiatyypit ennen kuin kiintymys tulee liian suureksi.

  Silloin luulisin että pääsee nopeammin selville miten asianlaita on. Teen tämän tietenkin vähän sillälailla journalistin tapaan ja pyrin siihen että en loukkaa vastapuolta.

  Tuumin että sen Transsiperian junamatkan aikana asia selviää mutta eei ole tarkoitus kiintyä liiaksi. Tapasin ihanan naisen Venäjältä, kolmekymppinen neitokainen. Mukavat jutut ja kirjoitellaan ja tekstataan päivittäin sekä chattaillaan. Oikeastaan hän bongasi minut suomalaiselta deittipalstalta.

  Nyt hän on tulossa tänne pariksi viikkoa. Tarkoitus kierrellä Suomea ja tutustua Englannilla on tultu toimeen. Yksi asia minua tässä häiritsee. Hänen valokuvat ovat olleet teknisesti liian korkeatasoisia ja ympäristöt kans.

  Eli kuvat eivät ole olleet sellaisia napattuja vaan ne enempi poseerauskuvia. Ryhmäkuvia sukulaisista tai kavereista ei ole näkynyt. Sukulaisia asuu myös ulkomailla, hyvissä töissä, koulutettuja ihmisiä Olen hälle kertonut että en ole rikas, olen eronnut ja työ on kovaa ja palkka huono. En ole luvannut mitään jetsettiä elämmään. Vain kovaa työtä ja keittoa pöytään. Kuitenkin hän on tänne tulossa Ei teitä kaikkia suomalaismiehiä älykkäiksi voi kehua.

  Monesti ollaan muiden tyttöjen kanssa putsattu rahat suomalaismiehiltä venäläisnaisina esiintyen. Muun muassa itse harrastin tätä c-datessa ja match-deittipalvelussa. Googlesta haettiin kuvat ja sitten vähän huonolla suomella pistetään viestiä Terveisin "Oksana, Olga ja Nadja".

  Miksi pitää mennä hakemaan rajan takaa vaikeuksia, kun niitä löytyy kotimaastakin. Kyllä suomessakin on itsetietoisia, seksikkäitä, vaativia, kiukuttelevia naisia.

  On niin ihana nainen, Luotan ihan satana. Enkä ole vielä paljoa rahaa lähettänyt. Sanoi että ei halua lähettää huono laatuisia kuvia, etten joutuisi pettymään. Siinä olet oikeassa, että miehessä vika. Liian kiltti olen ollut. Ex-vaimo kulki harrastuksissa ja minä pidin kotia pystyssä ja hoidin lapsia toistakymmentä vuotta työn käynnin ohella Jos alotin jonkun harrastuksen pääasiassa urheilua niin minä olin se joka jousti menoissa jos ne oli päällekkäin.

  Kyllä suomessakin on itsetietoisia, vaativia, kiukuttelevia naisia. Juuri näin mutta ongelma on se kun he eivät pysy naisina, joka haluaisi lämpöä ja hellyyttä. Ja kohta tämä nainen menee jonnekin paikalliseen puljuun kyselemään matkalippujen hintoja ja sitten surullisena lähettää viestiä sinulle ettei hänellä ole varaa matkustaa luoksesi, sinun täytyy maksaa.

  Että voi ihminen olla tyhmä, täälläkin on pilvin pimein kerrottu vastaavia tarinoita kuinka jotkut tatjanat on muka löytäneet suomalaisen miehen suomalaiselta deittisivulta ja kirjoitelleet huonolla enkulla jotain sokerista soopaa ja sitten on alkanut rahan kinuaminen. Sinäkin toope olet jo jotain maksellutkin?

  Ota oikeasti selvää asioista, nämä huijarit usein käyttävät joitakin hyvännäköisiä mallikuvia ja melko nopeasti alkavat puhua rakkaudesta ym. Aikaa on jo kulunut siitä kun viimeksi tänne kirjoitit. Toivottavasti ei kyseinen huijari onnistunut sinulta enempää huijaamaan. Kirjoittamasi perusteella, olen melkein varma, että olet ollut tekemisissä huijarin kanssa.

  Niitä riittää, ja osaavat vikitellä mitä imelämmin. Itsekin muutaman sellaisen kanssa jutellut, mutta viimeistään siinä vaiheessa kun rahaa pyydetään kannattaa pistää luukut kiinni. Ne ovat julkeita ja röyhkeitä, eivätkä häpeä tehdä kataliakaan temppuja. Kaunista kirjettä tulee, mutta osa kirjeistä on kopioitu muualta, joskus sähköposteja saatetaan vaihdella "ristiin", jolla saadaan uskottavuutta. Syvimmät pahoitteluni, jos olet sellaisen huijarin ansaan joutunut.

  Deittihuijareiden tempuista pitäisi langettaa ankarat rangaistukset, jotta uhrien häpeä ei muodostuisi ylitsepääsemättömäksi. Mulla on morsio Ukrainasta. Enää en kusekaan suominaisiin päin. Kiinnitä huomiota miten naiset poseeraavat kun heitä kuvataan. Kylpylöissä, ihan joka paikassa missä ovat.

  Ihan normaalia, että on poseerauskuvia. Maalaisjärjellä pärjää kyllä, huomaat jos kuvat on jotenkin outoja niin unohda homma tai kysy suoraan mikä epäilyttää kuvissa. Jos osaat jonkin verran venäjää niin on aika selvitetty onko kyseessä venakko. Kohtuullinen venäjän osaaminen riittää. Näyttää olevan suomalaiset naiset jotka pilaavat ihanien ulkomaalasiten naisten maineen kateellisia ja katkeria kun eivät saa kyykyttää suomalasta miestä. Tosin kyllähän niitä huijareitakin mahtuu, mutta ei kaikki ole huijareita.

  Venäjällä on kuitenkin pikkusen enempi viehättäviä naisia mitä suomessa. Se vaatii tuuria et löytää sen oikean itänaapurista. Mutta on niitä suomalaisiakin naisia mikkä on pettureita itelläkin 2 kpl kokemusta itänaisista ei yhtään. Itse pitää kyllä olla valmiuksia vierailla sillä suunnalla,pelkän netin varaan ei kaikkea kannata laskea. Jos nyt nyt netin kautta seuraa hakee niin itse jättäisin nuo studiokuvilla varustetut laskuista pois vaikka osa niistäkin on kyllä ihan tositarkoituksella matkassa.

  Itse olen seurustellut Venälaisen naisen kanssa pari vuotta ja ollaan aivan umpirakastuneita. Harkitse ny vielä Mul tuli semmonen uusrikas käymään täällä Tosin siel makso jäsenyys, mut ei tainnut olla pakollinen.

  Tosin onneks kävi vaan kääntymässä, vaiks pesää sainkin. Ehkä Eesti ois se oikee paikka hakee vaimo Russianeuro sivuilla tulee jonkin verran yhteydenottoja.

  Näistä venakko- huijareista on varoitettu sen tuhannen kerran, mutta neuvot ei vain uppoa. Kyllä se sitten pitää paikkansa, että tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

  Nuokin rahat jotka hussaatte, voisitte lahjoittaa vaikka sotaveteraaneille, kuin jonkun ulkolaisen kusetus liigan vetäjille. Siellä ne nauraa partaansa tyhmille suomiäijille. Sellaistakin olen kuullut, että ihanainen ulkonäköönsä satsaava venäläisnainen ei välttämättä kodinhoitoon ja yhtään mihinkään muuhun ulkonäön ja vaatteiden lisäksi satsaakaan. Voi toki olla kiva sängyssä.

  Siivoamisesta en tiedä, mutta sängyssä Venäjä vie voiton Suomesta. Ja juu kokemusta on ihan omakohtaisesti. Itse löysin tuon sivuston kautta Ukrainasta naisen. Nuo varoitukset on varmaan paikallaan, studiokuvat ja liian innokkaat kannattaa blokata pois. Joukossa on älykkäitä naisia, jotka on aidosti kiinnostuneita suomalaisesta miehestä.

  Tsemppiä kaikille seuranhakelijoille ja älkää tuijottako liikaa ulkokuorta, sisin ratkaisee! Venäläiset naiset ovat aivan samanlaisia, normaaleja, mukavia naisia, kuin suomalaisetkin naiset. Nuo "rosvo-naiset" löytyvät aina juuri noiden vaimo venäjältä-sivujen kautta. Parisuhde venäläiseen naiseen ei myöskään kestä, jos ette puhu toistenne kieltä. Kun nainen menettää kunnioituksen mieheen, hänestä voi tulla katala.

  Nižni Novgorodin alue on tunnettu runsaasta naisväestöstään. Jos osaat kielen, mene sinne ja ala tutustuun. Nettisivujen kautta et onneasi löydä sen paremmin kuin Suomestakaan. Voin suositella tätä sivustoa, olen käynyt tapaamassa paria neitokaista heidän kotimaassaan, Ukrainassa ja Valko-Venäjällä. Tytöt olivat kuten pitikin, toki tälläkin sivustolla liikkuu huijareita mutta blokkaavat ne aika tehokkaasti. Tuota russianeuro-sivusto kehotaan varomaan, scammer-listan mukaan siellä liikkuu todella paljon feikkejä, pysy poissa sieltä.

  Elenas models on ihan ok sivusto, hinnaltaan vaan paljon tätä kaliimpi. Voi mies parkoja joita suomalaiset naiset ei huoli. Kyllähän suomessa meitä piisaa ja jos ei kotimaista saa niin onkohan miehessä jokin ei niin miellyttävä piirre? Venäjältä hyvän vaimon saa mutta vaatimustaso on kova,kyllä miehen pitää laittaa suhteen eteen kaikki peliin ja rakkaus pitää tunnustaa suullisesti joka päivä,Venäläinen nainen vaatii paljon mutta antaa myös kaiken suhteen eteen.

  Tuohon ei voi todeta kuin sen vanhan viisauden että miljoona kärpästä ei voi olla väärässä: Suomalainen kulttuuri poikkeaa, seuranhaku on "keskittyneempää" yms. Syitä löytyy, eikä tarvitse automaattisesti tarkoittaa etteikö voisi kelvata ulkomailla jos ei Suomessa. Ei ole helppoa 6. Siitä syystä kannattaa etsiä Venäjältä ja Ukrainasta naista.

  Itseasiassa minua ei heivaa mihinkään suuntaan, että jos joku haluaa venäläisen vaimon, mutta näin sivusta katsottuna, nuo huijatuiksi tulleet ja tulevat kyllä vähän säälittää.

  Amerikkalaisetkin miehet hakee vaimon venäjältä, koska oman maan naiset ovat heidän mielestään olleet ruoka-aikaan kotona, eli ovat lihavia. Netissä vaan pyörii nämä huijarit. Ovat miehen köriläitä, jotka tarjoaa ei oota ja rahat kirstuun.

  En tunne ketään venäläistä henkilökohtaisesti, mutta venäläisillä tuntuu olevan ainakin ulkomaisissa lomakohteissa todella huono maine. Suomi ampuu vain itseään jalkaan pakkoruotsituksella, jota harjoitetaan vain poliittisista syistä. Järkisyitä ei ole löytynyt pitkään aikaan. Olen muuten sitä mieltä että mitään kieliä ei pitäisi täysille tomppeleille opettaa väkisin. Ei kieliä lapion varressa tarvita. Miksi muuten venäläisten työttömyys on suurempi kuin somalien vaikka joukossa on Koiviston kutsuviisumilla tulleita inkeriläisiäkin?

  Venäläisissä lienee niitä vapaiden ammattien harjoittajia. Varför ryssarnas arbetslösheten är större än t ex. Olen DI ja minulle pakko-opetettiin ruotsia 7 vuotta. Kertaakaan en sitä ole tarvinut. En olisi valmistunut TKK: Olisin kylläkin valmistunut ilman tietorakenteita ja algoritmeja taito, jota tarvitsen päivittäin!

  Suomen kielipolitiikka on todella tyhmää. Se turhauttaa monia oppilaita, maksaa paljon valtiolle ja estää suurinta osaa lapsistamme oppimasta muita kieliä kuin englantia ja huonoa ruotsia. Meidänkin firmasa on kymmeniä insinöörejä ja ekonomeja. Ne kaikki osaavat huonoa ruotsia, mutta kukaan ei tarvitse sitä töissään. Vain pari osaa muita kieliä kuin englantia tai ruotsia vaikka suurta tarvetta olisi espanialle, kiinalle, japanille, venäjälle ja portugalille. Biaudet voisi ensi katsoa missä kohdassa Suomessa suomalisten keskuudessa tuhlataan valtavasti voimavaroja.

  Tämä kannattaisi nyt ensimmäiseksi korjata. Suomenruotsalaisuudesta olen sitä mieltä että jos se ei pysy elinvoimasena ilman, että sen ylläpitoon pakotetaan kaikki suomenkieliset ja ylimitoitettu tuki valtion budjetista, niin suomenruotsalaisuus saa mennä tästä maasta. Palattava entiseen systeemiin, jossa pelkän kansakoulun ja ammattikoulun käyneitä ei pakkokielillä rasitettu.

  Yläasteella on suuri joukko oppilaita, joiden eväät eivät riitä minkään kieleen opiskeluun. Vaikka ruotsi poistetaan niin mitään lisäarvoa ei näille synny lipan suunnasta näkee tulevaisuuden. Yläkoulun kielet tulisi olla muille kuin lukioon pyrkiville vapaaehtoisia. Päästäisi näitä muiden opiskelua häiriköivistä, jotka voisivat keskittyä kykyjään paremmin vastaaviin aineisiin.

  Jos ruotsin vähäiset viikkotunnit estivät diplomi-insinööriä opiskelemasta portugalia, jota pitää tärkeämpänä kuin ruotsia, niin ei voi kuin ottaa osaa. Tallaisella erottelulla ei mene opetus hukkaan kummassakaan koulussa, kun jo tiedetaan minkalaisista tiedoista tai taidoista on tarve. Ja toisen kotimaisen kielen oppimisen valittajatkin vahenisivat. Itse olen edellisen koulusysteemin ikaluokkaa ja silloin ei kukaan valittanut. Minun kokemukseni on myös mieleenpainuva kun työkaverikseni rakennusten sähköasennukseen tuli mies joka oli ,sillanrakennusinsinööri ja sähköinsinööri ja toiminut parikymmentä vuotta sähkölaitoksen linjanrakennuspäällikkönä jossain Petroskoissa.

  Mitään se mies ei osannu tehdä jos ei erikseen jokaista hommaa opettanu ihan alusta alkaen. Työkalujen käyttö piti opettaa kädestä pidellen samoin työn alkamis- ja loppumisajat sekä sopivat tauot.

  Tosin se osasi suomea muuten siitä ei olis tullu yhtään mitään kun minun puutteeni on se etten osaa esim. Se, että venäläisellä on todistus jostakin opinnoista EI tarkoita, että kyseinen henkilö osaisi yhtään mitään, tai että hänellä olisi oikeaa motivaatiota edes tehdä yhtään mitään. Mahdollisimman puhdas kansallisvaltio on ehdottomasti paras ratkaisu. Minusta lähentelee maanpetosta, että Suomeen haalitaan kaikenkarvaisia maahanmuuttajia. Idästä muuttavilla ei ole myöskään tietoa meidän avustuksista.

  On kuultu, että ei suomessa ole mitään onglmaa. Rahaahan saa päivärahan loputtua toimeentulotuesta. Ei tiedetä, että se pitää maksaa takaisin. Työkkärin tädit ei pistä heti karenssiin, jos on vähän pitempään kotimaassa lomareissulla kuin lomapäivät riittää.

  Venäläisiin tulee suhtautua varovaisesti ja epäluuloisesti. Siksi siellä on voileipäpöydästä tarjolla niin rasistille kuin antirasistillekin.

  Minusta kannattaisi mennä kysymään Helsingin Sanomien ja Hufvudstadsbladetin päätoimittajilta, miksi he ylläpitävät NATO-jäsenyyden vuoksi Suomessa niin venälälisskeptistä ilmapiiriä. Itselläni ei ole kauheaa perimätietoa tai ennakkoluuloja venäläisten kelvottomuuden suhteen, koska en ole ahne enkä pyri saamaan Karjalaa takaisin, joka ei suomalaisena minulle ole koskaan kuulunutkaan.

  Kuukausia sitten satuin samaan saunaan uimahallilla venäläisen sisätautiylilääkärin kanssa, jonka ei vanhana miehenä kannattanut opetella suomea lääkärinpätevyyden hankkimiseksi Suomessa.

  Hän kuitenkin autteli muita venäläisiä suomessa ymmärtämään lääkkeistään ja osallistui hyväntekeväisyystyöhön ortodoksina helluntailaiseurakunnassa. Toinen Suomessa tuntemani "venäläinen" on inkeriläinen Suomessa tutkintonsa suorittanut tietoliikennetekniikan diplomi-insinööri. Kauheasti ei ole ollut alan hommia niin kuin ei suomensuomalaisellillakaan väärään aikaan valmistuneilla.

  Tuo koulutusta vaativan työn katoaminen liittyy siihen, että työs siirretään kiinalaisille. Palvelualoillehan harjoittelijaksi pääsy ei edellytä kovin erikoistunutta tutkintoa.

  Usein vain hymy ja palvelualttius riittävät. Tänään Lidlin kassanainen toivotteli erikseen hyvät viikonloput kaikille, vaikka yleensä minä olen se, joka toivottelee ensiksi.

  Emme ole vanhoja tuttuja. Toiselta kassaneidiltä loppui työvuoro, vaikka maitokylmiön juusto- ja jugurttihyllyjen tyhjät pakkaukset jo alkoivat kaatua alemmille hyllyille. Lidl oli budjetoinut liian vähän työtunteja. Toisessa Lidlissä on sympaattinen kurdityttö, joka voi joskus joutua vaihtamaan paikkaa. Hän on myös kurdien pitämässä eteläamerikkalaistyylisessä pihvipaikassa töissä. Kaukana naapurissa on venäläinen kemiantekniikan kandidaatti, joka on työskennellyt puolustusvälineteollisuudessa Neuvostoliitossa.

  Hän on jo eläkkeellä. En ole kysynyt, koska minulla on uskomatonta kyllä myös klassisia käytöstapoja, että valmistiko hän räjähdysaineita tavallisiin ammuksiin vai joukkotuhoasemyrkkyjä. Eläkeläinen yrittää ansaita tehopisteitä olemalla Venäjä-kriittinen, Venäjän vastaisempi kuin mitä minä edellytän kunnon suomalaiselta. Tyttärelläkin on tutkinto, mutta suomalaisen yrityksen hanke löysän projektijohtamisen vuoksi meni kiville.

  Tytär sai sekä lomautusta että tehdaslinjatyötä, vaikka hän oli projektijohtajan assistentti. Minusta venäläisiltä ei pitäisi edellyttää niin suurta Venäjä -vihaa kuin esimerkiksi kiihkokarjalaisilta ja kokoomuslaisilta NATO: Minusta Suomessa venäläisellekin riittää vain aivan maltillnen oman kielensä, historiansa ja maansa vihaaminen käydäkseen kunnon suomalaisesta.

  Näin ollen hän ymmärtäisi, mitä merkitsee suhdanne, pätevyyden yhteensopimattomuus ja venäläisvastainen mukamas isänmaallinen työnjohto.

  Jokainen paksumahainen sosialidemokraatti, joka on lukenut Aarno Laitisen vihakirjoitukset kokoomuslaisesta Iltalehdestä kykenee vihaamaan kuin islamisti.

  Sen sijaan venäläisyyden hyödyntäminen edellyttää melko suurta sivistystä, erityisesti Suomessa, jossa enää edes suomensuomalaiset eivät osaa kirjoittaa tai ajatella suomeksi enää oikein. Mitä vanha suomea osaamaton sisätautilääkäri tekee Suomessa? Puoskarointi lääkeneuvonnan parissa ainakin arveluttaa. Millä kaveri täällä elää? Ei vaan meidän veroeuroilla? Tämähän on pelkkää sontaa eli rent skit sanoo suomenruotsalainen, joka on syntynyt Viipurissa ja jonka suku on menettänyt sinne kaupunkiasunnon ja kaksi maatilaa.

  Voisikohan Biaudet selvittää miksi parhaat suomalaiset työntekijät ja parhaat yritykset muuttaa pois Suomesta. Vanhuksetkin hakeutuu hoitoon mahdollisuuksiensa mukaan ulkomaille. Biudee itsehän pääsi tehtäviinsä ruotsinkielen ansiosta,virkaan vaaditut pätevyydethän, ammatilliset tutkinnot, eivät täyttyneet On joskus vaikea ymmärtää, että jos vaaditaan jokin tutkinto tai ammattipätevyys suomessa, ei ulkomailta tullut tiedä haisuakaan asioista.

  Venäjältä tulee henkiköitä ja "proffessooreja" joka lähtöön, mutta tulee sieltä ihan hyviä ja ammattitaitoisia työmiehiäkin.

  Kyllä epäluulot tässäkin asiassa johtuvat sieltä sylttytehtaasta itsestään. Jos sakemanni , ruotsalainen yms. Ei koko Suomen täydy osta venäjää, että teidän bisnekset paremmin onnistuisi, ei. Pakkoruotsista vapautuvilla resursseilla kyetään muuttamaan yhteiskuntaamme vastaamaan nykyhetken ja tulevaisuuden kielitarpeita. Koska ruotsinkieli on täysin mitätön ja tarpeeton, ei sen opettamiselle yhteiskunnan varoin ole mitään perusteita.

  Pennut ja vähän vanhemmatkin opiskelemaan suomen lisäksi venäjää ja kiinaa sekä espanjaa. Lisäksi on varmistettava suomenkielen lisäksi meille suomalaisille tärkeimmän kielen eli hyvän englanninkielen taitaminen. Tuli mieleen, että Lahden ammattikorkeakoulussa tradenomitutkintoa aloittanut ja sitä Helsingissä jatkava englantia puhuva vietnamilaistyttö tarvitsisi töitä. Hän on suorittanut lukioasteen Vietnamissa ja hänen isänsä tekee ulkomaankauppaa Vietnamissa.

  Jos ryssa haluaa Suomessa toita niin suomea tai ruotsia on osattava. Mutta ryssa olkoon viimeisin vaihtoehto, niista on ollut hankaluuksia Suomelle niin pitkalle ajassa kuin historiankirjoitus kantaa. Ensimmaiseksi olisi tyollistettava suomalaiset, pakolla josseivat muuten lahde, sitten valikoiden ulkomailta. Pakolaiset, jotka ovat tulleet maahan kansainvalisten velvotteiden sanelemina, tulisi myos kouluttaa ja tyollistaa asiaankuuluvasti. Venäjä on varsinkin lähihistoriassa toiminut rikollisesti Suomea ja suomalaisia kohtaan.

  Se on valtiona meille paljon velkaa. Tästä eivät kuitenkaan yksittäiset venäläiset ole automaattisesti vastuussa. Suuri osa Stalinin uhreista oli nimenomaan venäläisiä, minkä vuoksi monet heistä vihaavat rikollista stalinistista hallintoa samalla tavoin kuin suomalaisetkin. Eri asia on tietenkin niiden venäläisten kohdalla, jotka edelleen haikailevat mennyttä aikaa, ja haluavat pitää Stalinin anastuksista kiinni.

  Venäläiset ovat suurelta osin koulutettua väkeä, ja jos heidän kielitaitonsa on kunnossa, ei ole mitään syytä syrjiä heitä pelkästään venäläisyyden vuoksi. Tämä on kykyjen hukkaamista, josta viimekädessä kärsimme myös itse. Venäjänkielisten on vaikea päästä työhaastatteluihin. Kommentit Näytä kommentit Aijaa Jospa alettaisi puhumaan joskus tavallise ihmisen, sen rivikansalaisen, ongelmista.

  Osta koira ja sääli sitä. JoopaJoo "Suomessa on parempi elintaso, kuin omassa kotimaassa, ja sitä todella osataan arvostaa. Rubertti Rubertti Jäikö kenties Häkämiehen levy pyörimään päähän? Sovitaanko Eva Biaudet niin, Sovitaanko Eva Biaudet niin, että suomalainen yrittäjä palkkaa jatkossakin hänet, jonka jonka parhaiten täyttävän paikan ja omaavan siihen tarvittavan kokemuksen, koulutuksen ja ominaisuudet. Jonathan, samasta asiasta olivat jotkut apurahoja nauttivat surusilmäiset naistutkijat hiljattain tehneet esityksen: Tyypillistä osaoptimointia Panostetaan enemmän tuupovaaralaisten peruskoululaisten kielipäähän kuin jo valmiiseen kieli- ja ammattitaitoon.

  Ongelma on käytännöllisempi kuin uskoisi Suomessa ei ole vielä niin paljon itä-tyyppisiä töitä, venäjän kielitaitoa vaativia hommia, että äkkiä löytyisi kaikille duunia. Kyllä lääkärit ja muut asiantuntijat työllistyy. Yritys ei ole työllistäjä Eeva ei taida ymmärtää sitäkään perusjuttua, ettei yrityksen tarkoitus ole ole työllistää yhtään ketään.

  Ei jole rasisti " Anna nyt edes jonkilainen näyte!

  Vaimo venäjältä kokemuksia kutsuviisumi suomeen -

  Varsinainen viisumin myöntöpäätös tehdään edelleen konsulaateissa. Sen sijaan venäläisyyden hyödyntäminen edellyttää melko suurta sivistystä, erityisesti Suomessa, jossa enää edes suomensuomalaiset eivät osaa kirjoittaa tai ajatella suomeksi enää oikein. No, tämä oli kokemus sekin. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Sovitaanko Eva Biaudet niin, että suomalainen yrittäjä palkkaa jatkossakin hänet, jonka jonka parhaiten täyttävän paikan ja omaavan siihen tarvittavan kokemuksen, koulutuksen ja ominaisuudet. Eikä sinusta ittestäsi tule parempaa aviopuolisoa, vaikka kodissasi kuinka olisi sähköä ja lämpöä jne. Kirjoita numeroiden 1 ja 2 viereen ihan mitkä tahansa luvut mitä päähän pälkähtää. Mutta sota on paattynyt myos En halua noin surullinen.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *