• Eroottinen Parkano

  Bb inka alasti kuumasuomi

  bb inka alasti kuumasuomi

  Inka ei halunnut kommentoida näitä kuvia millään lailla. Että joo, tiedoksi että kaikki silarit ei ole luonnottomia kumitissejä!! Mitäs tähän ammattilaisen naisen kommenteisiin ja kuviin olisi lisättävää. Jokainen tekee omat johtopäätöksensä kyseisestä tapauksesta? Tuo tyttö on kyllä niin kujalla..

  Jatkuvasti juoksee yökerhoissa ja 15min välein vaihtuu mies, kertaakaan en ole nähnyt hänen itse ostavan omia juotaviaan.. Käy nyt hyvä tyttö ees joskun kampaajalla.

  Mä vähän epäilen että nää on jotain salattuja alastonkuvia jotka on muka saatu nyt haltuun. Eihän tuolla flikalla ole rintoja juuri enemmän kuin normimiehellä! PItääkö rinnat etsiä suurennulasilla???

  LUomuthan nuo selvästi on. Naisena sen vaan tunnistaa täysin varmasti. Ja naama myös, ei ole fotoshopattu. Meikkaus kylläkin mennyt täysin metsään. On yököttävän näköiset tekotissit! Kuka tollaisia haluaa katsella tai puristella, sairaita tyyppejä! Se on ottanu eka pienemmät silarit, koska ei voinut alun perin ottaa suurempia. Eli toteuttaa suurennosprosessin vaiheittain. Vaikkei noi näytä Kalinaisen kumitisseiltä, niin silarithan noi on, oli ihan litteä rintamus niissä seiskan kuvissa.

  Silikoni jääny rintalihaksen alla vähän liian ylös. Ei vissiin oo malttanu pitää niitä siteitä taikka liivejä tarpeeks kauan. Nännin yläpuolella on selkee porras. Ei oo photoshopattu, mutta ku tuollainen teini EI osaa meikeata. Käytti kasvoihin tummaa sävyä, eikä tiennyt, että tulee näyttämään tissit, niin ei sitten ruskettanut niitä. E-pilleit eivät turvota tissejä, vaan koko kroppaa, jonka myötä turpoavat myös tissit Mutta suoraan sanottuna nuo eivät näytä pätkääkään luomuilta, ja ovat melestäni oikeasti RUMAT.

  Inka kertoi Hymylle jo yli kuukausi sitten halunneensa lisätä exhibitionistisia kuviaan Alastonsuomen sivuille. Tuolloin kuvat eivät menneet tarkan ylläpitoseulan läpi, vaan verkkosivusto mitä ilmeisemmin katsoi jonkun esiintyvän julkisuudenhenkilönä. Inkaa pyydettiin todistamaan henkilöllisyytensä, ja nyt kuvat siis ovat koko kansan äimisteltävänä.

  Inga on ylpee haukkuu toisia live-chatissa ja ensintyy siellä camissa alsti,kandee kurkailla silloin tällöin. Eletään toukokuun loppua ja nyt sitten on nähty ingamarien lirputtimet ja lärpyttimet kaikessa loistossaan. Yllättävän hyvin istuvat konit näyttää tytöllä olevan. Mukava tyttö muutoinkin,ei pahaa sanaa hänestä. Älä Inka ota silikoneja!

  Sulla on just hyvät mitä BB: Subjectissa kuolattiin parissakin ketjussa sun rintoja ja naiset väitti et sulla jo oli silikonit kun on niin kiinteät.

  Silikonien muovinen olemus ja pallomaisuus on turn off. Surullista kyllä…Nainen on vasta 20 vuotias ja voisin vaikka vannoa, että hävettää muutaman vuoden päästä. Itse lentoemäntänä voin esim. Vuosi sitten poju kirjoitti Faceen, ettei parisuhteesta jäänyt käteen muuta kuin lapsi. Mikä hänen mielensä ylipäätään muutti niin totaalisesti, että yhtäkkiä päättikin avioitua painajaismaisen riippakivensä kanssa?

  Tekisi nyt tuokin pullamössövätys elämänsä ainoan ryhtiliikkeen ja peruisi nuo häät. Rikollis-Tapella ollut ainakin 1 v verran salasuhde Suomessa asuvaan naiseen. Nainen pyörii huumausaineympyröissä ja oli viime kuussa niiden johdosta vangittuna. Tape on vangittu myös. Etsi Toggle navigation Valikko. Useampia vuosia on liikkunut huhuja että BB-Inka toimisi prostituoituna, näköjään pitävät paikkansa http: Stefun sisko kuittaa Maralle Ha ha ha, Stefun systeri kuittaa Maran instassa "jotkut asiat vois kyllä pitää ihan yksityisinä".

  No ei voi kyllä sanoa et olisin kovinkaan yllättynyt. Ei ollu 3 minuutille hintaa.. Kyllähän tohon pilluun kelpais vedellä http: Jopa siviilipuolelta ja ilman että vaihdonvälineitä käytetään. En ymmärrä kuka tuossa haluaisi kärkeä kastaa.

  Ehkä joku Veijo 57 vuotta, ei aiempaa kokemusta naisista. Tämä on näitä inhimillisen elämän ei niin uljaita puolia. Kaikki eivät voi olla voittajia. Sääliksi lähinnä käy, mutta tuskinpa BB-prostituoitu sääliä kaipaa. Itse hän kuitenkin päätöksensä tekee ja elää sellaista elämää kuin niillä päätöksillä saa aikaan.

  Suomessa tuskin kukaan voi väittää, ettei vaihtoehtoja ole.

  Bb inka alasti kuumasuomi -

  Kyllä ei lunnonrintaan tule tuollaista saumaa saatikka sitten noin suurta reunaa eikä ainakaan rinnan yläpuolelle, täysin antoomisesti mahdotonta tuollainen kummallinen vekki rinnan yläpuolelle. Inka älä ota silikoneja! Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Jopa siviilipuolelta ja ilman että vaihdonvälineitä käytetään. Katsos nyt tuota ylemmän kuvan oikeanpuoleista rintaa! En ymmärrä kuka tuossa haluaisi kärkeä kastaa. Sanokaa nyt joku läheinen tytölle ettei mene pilaamaan rintojaan.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *