• Eroottinen hieronta Espoo

  Suomi elokuvat vıdeo

  suomi elokuvat vıdeo

  Näillä sivuilla hauskat veijarit Patse ja Emppu opastavat sinut elokuvan ihmeelliseen maailmaan. Alkuun pääset parhaiten tutustumalla fiktiotutoriaaleihin , joissa esimerkkielokuvan tekeminen käydään läpi ensimmäisestä ideasta valmiin elokuvan julkaisuun. Elokuvaa on kuitenkin monenlaista, niinpä tarjolla on omat tutoriaalit myös dokumenttielokuvasta , musiikkivideoista , harrastevideoista ,  animaatiosta sekä ohjauksesta ja tuotannosta.

  Lisäksi olemme julkaisseet uuden tutoriaalin näyttelemisestä ja itseilmaisusta! Leffojen tekeminen on helppoa ja hauskaa — se onnistuu jopa kännykällä. Kaikki kuvaa -kilpailun tulokset on nyt julkaistu! Kisaleffoja lähetettiin tällä kertaa peräti ja pääset katsomaan niitä  tästä. Katso kilpailun tulokset  finalistisivulta ja anna palautetta kilpailun järjestämisestä!

  Otamme koko ajan vastaan kehitysehdotuksia, miten sivustosta ja kilpailusta voitaisiin tehdä entistä parempi. Sinä voit vaikuttaa siihen, mihin Emppu ja Patse seuraavaksi ryhtyvät lähettämällä meille  palautetta! Pelikaani lensi turbiiniin ja muut kootut selitykset — näiden maailmanluokan rap-nimien peruuntuneet keikat olisimme halunneet nähdä Veljeni vartija esittelee Tiihosen veljekset, mutta ketkä muut veljeskaksikot ovat antaneet oman panoksensa suomalaiselle hiphop-kulttuurille?

  Dren ja Interscopen perustajan yhteistyötä tutkivan The Defiant Ones -dokumentin takana on suomalaista osaamista — haastattelussa käsikirjoittaja ja leikkaaja Lasse Järvi Lapsiräppärin taakka: Pikku G onnistuu edelleen herättämään kiinnostusta, mutta mitä muille samaa leimaa kantaneille on tapahtunut? Utopiasta todellisuudeksi — haastattelussa pitkän linjan graffitiammattilainen Acton. Tuomas Kauhanen Suorat sanat: Paperi T Suorat sanat: Sulje cross FUM sähköpostiisi!

  Muistatko Hui hai hiisin, Temppuradan ja muut lasten seikkailuohjelmat? Blogit Hui hai hiisi. Pertsa, Kilu ja ne kadonneet kesät, joina elämä oli yhtä seikkailua. Susikoira Roi hurmasi myös nuorten tv-sarjana — pääosan esittäjästä Paavosta tuli monelle idoli. Hiisivuoren sankareita olivat ihmislapset.

  Lastendraama Seikkailu Olavinlinnassa oli näyttelijäperheiden hilpeä taidonnäyte. Reetta Robinson kasvaa vanhempien poissaollessa selviytyjäksi. Kuka uskoo haikaraa -nuortensarja oli teemoiltaan aikaansa edellä. Pirunnyrkki-jännityssarjassa teinipoika tutkii isänsä outoa kuolemaa. Susikoira Roin seikkailu saaristossa — poliisikoira Jami oli rodulleen kunniaksi. Temppuradan vaarallisin uhka on nälkäinen leijona.

  Tylsät kesäpäivät muuttuvat ravisuttaviksi seikkailuiksi — Pertsa ja Kilu, Susikoira Roi ja muut sankarit nyt Areenassa Areenassa on julkaistu lapsuudesta tuttuja seikkailuja. Poikamme ilmassa Ohjelma kuvaa sotilaslentäjien arkipäivää. Hävittäjälentäjien on hallittava huikeat syöksyt ja silmukat Äänivallia kohti -filmit Kauhavan lentosotakoulusta Asiasanat: Lentämisen hurmaa vuoden lentonäytöksessä Vuoden lentonäytös Asiasanat: Hornet uudisti ilmavoimat Dokumentti ensimmäisistä Hornet-hävittäjistä.

  Syöksyjä ja silmukoita nähtiin vuoden lentonäytöksessä Komea on vuoden lentonäytös. Viherpeukalo-televisiosarja opasti aloittelijaa puutarhanhoidon saloihin — tekijät muistelevat Viherpeukalo-televisiosarja perehdytti puutarhanhoitoon Sipulikasveja, harventamista, omenapuun oksien leikkaamista, maan muokkausta, ruusujen istuttamista ja paljon muuta nähtiin TV2: Tirrilihaa telttaretkellä Kolmonen ja Vanamo suuntaavat telttaretkelle.

  Mäyrä kattilassa, kyy grillissä — kesä lautasella Kokki Kolmosen tapaan Epätyypillisiä kesäruokia tehdään Turkka Aaltosen ohjeilla. Onkimalla nopeita kalaruokia Ongitaan kilpaa järven rannalla ja valmistetaan yksinkertaisia ruokia kiiskestä, ahvenesta, lahnasta, muikuista sekä särjestä, joka on turhaan roskakalan maineessa. Turpaanvetoa taiteen eteen — Luomisen tuskaa Kummelissa Autertaiteilija Martti Hakonen on ehdoton taiteessaan.

  Heli Nevakare teki Rockstopista sukupolvikokemuksen Toimittaja teki Ylelle musiikkiohjelmia ja luvuilla Toimittaja, juontaja ja muusikko Heli Nevakare muistetaan etenkin ja luvuilla esitetystä Rockstop-musiikkisarjasta. Rockstopin ensimmäinen vuosi Asiasanat: Rockstopin toinen vuosi Asiasanat: Rockstopin kolmas vuosi Asiasanat: Rockstopin neljäs vuosi Musiikkiohjelman neljäs kausi sisälsi 12 jaksoa. Rockstopin viides vuosi Rockstop-ohjelman kausi — Rockstopin kuudes ja viimeinen vuosi Rockstopin kuudes ja viimeinen vuosi Rockstopin kuudes vuosi jäi lopulta vain puolikkaaksi.

  Soundcheck oli aikuisemman musadiggarin rajaton riemu Soundcheck tarjoili musiikkia moneen makuun — Iltatähti tuikki poptaivaalla 10 vuotta Megapläjäys Iltatähden taipaleesta alkaa kesäkuusta Iltatähti oli Suomen suosituimpia kevyen musiikin tv-ohjelmia kautta kymmenvuotisen uransa.

  Mikko Alatalon isännöimä Hittimittari tarjoili kasaripopin kepeän kriittisesti Opas Mikko Alatalon juontamiin Hittimittareihin —88 Hittimittarissa yliampuvuus kisaili tyylikkyyden kanssa, tanssipop kohtasi suomirockin ja r'n'b glam-metallin, ja alueraatien tavikset rankkasivat järjestykseen supertähtiä ja tähdenlentoja. Martti Silvennoinen tallensi Rion oudon huuman Legendaarinen radioääni Riossa Martti Silvennoisen alkuvuodesta valmistunut riipaisevan kepeä reportaasi Rio de Janeiron arjesta koostuu ällistyttävästä määrästä tietoa, suvereeneja kielikuvia ja aitoja tilanteita.

  Oke Jokinen "kirjoitti äänellään" puolen vuosisadan uran sivutyönään Oke Jokisen ääni tuli tutuksi etenkin radiossa Tämän artikkelin pääosassa on toimittaja Oke Jokinen, mies, joka ei varsinaiselta työltään ollut toimittaja lainkaan.

  Teinijuontaja Markku Veijalaisesta tuli luvun nuorisojulkkis Kuuluisaa koulupoikaa pällisteltiin lyseon aidan takaa. Kirjakuunnelmia kesän korvalle Klassikkoteoksia kuunnelmasovituksina. Lapsijärjestöt vastustivat Sex Pistolsia Tammikuussa nousi kohu punkyhtyeen maahantulosta. Viiden päivän turha sota Sota toi esiin Kaukasuksen tilanteen. Turismi ja tulivuoret pelastivat Islannin talouden haaksirikolta Syksyllä Islannin ylikuumentunut talous romahti.

  Suomi ja Saksa futistasapeliin Suomen jalkapallomaajoukkue taisteli vuonna tasapelin Saksan kanssa. Tuska — metallinmakuista festarointia vuodesta Tuska-festivaalit keräävät yhteen metallimusiikin ystävät Tuska-festivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna Poliisi-tv tutki Ville Valon yhteyttä saatananpalvojiin Provinssirockissa Saatananpalvojat saivat Poliisi-tv: Selänteen perhe avaa veneretkeilyn saloja Selänteen perhe veneretkellä Veneretkelle aikovan on syytä valmistautua ja varustautua matkaansa huolella.

  Tankki täyteen — menestyskomedia, jossa ei viljelty vitsejä Koko sarja pysyvästi katsottavana Elävässä arkistossa. Charles Dickensin riemukas esikoisromaani kääntyi kesäiseksi kuunnelmaksi Veijariromaani julkaistiin aluksi osaisena jatkotarinana.

  Knalli ja sateenvarjo ovat palanneet! Knalli ja sateenvarjo -jaksoja kuunneltavissa Areenassa Asiasanat: Kolme miestä mökissä Kertomus keäisestä miesten mökkimatkasta. Boordeja, pyökkiä ja persikkaa — Kodin kääntöpiiri uudisti suomalaiskodit vuosituhannen vaihteen estetiikalla Kymmenen kotia muutoksessa vuonna Kodin kääntöpiiri oli luvun alun sarja sisustussuunnittelusta, remonteista ja kotien asukkaista.

  Tähdet nuorina Tunnistatko kuka on kuka? Elina, Sari ja Saara Aalto huippukokoustivat mummolassa yksivuotiaina Kuvauksia yksivuotiaiden elämästä, mukana Saara Aalto. Riihimäen koomikkolupaukset Aku ja Janne Nuoret teatterilaiset vuonna kuvattuina. Harmaa huone Gospelrockin pioneeriyhtye solistinaan Mikko Kuustonen Mikat mikroautoilijoina Suomen vauhdikkaimmat Mikat vuonna Asiasanat: Kotikadun 17 vuotta pähkinänkuoressa Tapahtui vuosina — Tämä artikkeli kertoo kursorisesti sen, mitä Kotikadussa vuosina — tapahtui.

  Tietoiskuja Katso mistä kaikesta kansalaisia on valistettu. Tietoiskut kondomeista luvun tietoisku valistaa kondomeista. Tietoisku kehottaa matkailemaan kotimaassa Kotimaanmatkailulla maantietokin karttuu. Väritelevisiolupa Kansalaisia valistettiin väritelevisioluvasta Jukka Kuoppamäki esittelee purjeveneiden turvaköysiä Turvavarusteita kannattaa käyttää aina, opastaa Kuoppamäki.

  Sirkka Hämäläinen — lasikattoja rikkova talousjohtaja Hämäläinen oli Suomen Pankin ensimmäinen naispääjohtaja. Naisia elämänsä pääroolissa — dokumentteja ja haastatteluja innostavista naisista Ensimmäiset naiskansanedustajat ja muita sankarittaria.

  Ilman kavaluutta ja muuta kotimaista draamaa bisneksestä ja arvonsa tuntevista naisista Areenassa Toivottua draamaa mm. Ilman kavaluutta ja Tuliportaat Nainen ei anna periksi, nainen pitää puolensa ja rahansa, mutta ei osta niillä rakkautta. Ilman kavaluutta — Katso draamaa bisneksestä ja bisnessuvuista Yle Areenassa Asiasanat: Tove Jansson kertoo elämästään omin sanoin "Taiteilijoita ei pidä ottaa niin vakavasti.

  Saamelainen Inga Näkkäläjärvi omisti elämänsä paimentolaisuudelle Ahkku - Isoäiti kertoo saamelaisen poropaimenen elämästä. Tutkija ja kirjailija Virpi Hämeen-Anttila nousi näkymättömistä suosikiksi Suosikkikirjailija on myös palkittu tieteilijä ja kääntäjä. Pirkko Lahti tulkkaa mielenterveyden kansankielelle Pirkko Lahti on edistänyt urallaan mielenterveystyötä. Nostalgiaa ja muita haikeita mausteita Omien elokuvien luettelon lukeminen synnyttää monia tunteita Omien elokuvien luettelon lukeminen synnyttää monia outoja tunteita: Liian paksu perhoseksi ja muita Heidi Köngäksen ohjauksia Asiasanat: Poliisin poika — ja muita Tapio Piiraisen ohjauksia Asiasanat: Liian paksu perhoseksi -elokuva rikkoi katsojaennätyksiä Kaisu on topakka työihminen, mutta liian paksu perhoseksi Ketosen Kaisu on topakka työihminen, mutta liian paksu perhoseksi.

  Viimeiset mitalit on hersyvä elokuva ikuisesta rakkaudesta vuotiaat siskokset kilvoittelevat unelmiensa miehestä Härskipuheinen Hetta ja säikky Selma ovat vuotiaita sisaruksia. Poliisin poika — hulvaton ryöstödraama Rovaniemeltä Tapio Piiraisen tv-elokuva pohjautui Jari Tervon romaaniin. Viimeiset siemenperunat -sarja kertoo pientilallisen kostosta pankille lama-Suomessa Kotimainen draamasarja luvun alusta Huijarit, ketkut ja koplarit varokaa, köyhien kosto on kamala.

  Metsolat — Tie joka vei meidät kotiin luvun suosikkisarja kertoo kainuulaisen suvun tarinaa Suomi eli huoletonta nousukautta luvun lopussa, mutta uusi vuosikymmen nosti sinivalkotaivaalle synkkiä pilviä. Metsolat-bingo on sarjan täydellinen kumppani Pelaa Metsolat-bingoa katsoessasi sarjaa Tulosta itsellesi oheinen bingolappu tai pidä sitä lähettyvillä mobiililaitteella ja laita Metsolat pyörimään Areenasta.

  Nämä asiat sinun on tiedettävä ysärin suosikkisarjasta Metsolat on katsottavissa Areenassa vuoden ajan. Tähdet kertovat, komisario Palmu. Sisällissota — punaiset muistot Harvinaiset arkistohaastattelut antavat äänen hävinneille. Punikkeja ja jääkäreitä — tasavallan syntyvuosien kokijat äänessä.

  Uutta valoa jääkärihistoriaan — näin he itse sen kertoivat. Jääkärit palasivat sisällissotaa käyvään Suomeen. Oskari Tokoi — kuolemantuomion saanut pääministeri. Punakaartin läntinen armeija antautuu. Rauhanmies Yrjö Kallinen sai vuonna kuolemantuomion kapinan valmistelusta. Valkoisen armeijan voitonparaatit He olivat mukana sisällissodassa Aarne Arvonen — viimeinen punakaartilainen.

  Sisällissota viilsi keskustelijoiden muistoissa ja yleisön tekstiviesteissä teemaillassa Tv-draamat Lennu ja Kuilu kuvasivat sisällissodan kauhuja rintamakarkurin ja lapsen silmin. Tv-draamat Lennu ja Kuilu kuvasivat sisällissodan kauhuja rintamakarkurin ja lapsen silmin Kaksi tv-draamaa sisällissodasta Sisällissodalle on haettu ymmärrystä myös tv-draaman kautta.

  Täällä Pohjantähden alla -elokuva uhmasi uutta aaltoa ja syntyi pystypäin vanhana Laineen suurelokuva valmistui vuonna Edvin Laine pääsi sovittamaan Väinö Linnan kansallisromaanin elokuvaksi vasta kymmenkunta vuotta kirjasarjan ilmestymisen jälkeen hetkellä, jolloin elokuvateollisuus oli julistettu kuolleeksi. YYA-sopimus oli Suomelle välttämättömyys, josta tuli hyve YYA-sopimus oli ystävyyttä, yhteistoimintaa ja avunantoa Suomen ja Neuvostoliiton välinen YYA-sopimus ystävyydestä, yhteistoiminnasta ja avunannosta syntyi aikana, jolloin pienen maan oli tarkoituksenmukaista tehdä liitto suuren naapurinsa kanssa rauhanomaisten olojen takaamiseksi.

  Manillaköysi, Kirje isältä ja muita toivottuja draamoja sotien varjostamista vuosista Areenassa Sarjoja ja elokuvia sodan ja rauhan vuosista Sisua, sydäntä, vallanhimoa ja herkkää iloa läikehtii Areenaan julkaistuissa elokuvissa ja sarjoissa.

  Sodan ja rauhan miehet — faktaa vai fiktiota? Dokumenttidraama talvisotaa edeltävistä neuvotteluista Asiasanat: Manillaköysi kiertyi myös mieleenpainuvaksi tv-elokuvaksi Veijo Meren hukkareissutarina kuvaa sotaa absurdisti. Mustat ja punaiset vuodet -draama puhutteli hiljaa mutta väkevästi Kriitikoiden ja katsojien kiittämä sarja on uhmannut aikaa Asiasanat: Kirje isältä kertoi evakkoperheestä uuden edessä Heidi Köngäksen kiitetty ohjaus vuodelta Asiasanat: Pentti Haanpään Yhdeksän miehen saappaat on mestarillinen kuvaus sodan arjesta Pentti Haanpään yhdeksän miehen saappaat Pentti Haanpää tunnetaan pohjoisen maaseudun kuvaajana ja sotaan kriittisesti suhtautuneena kirjailijana.

  Pentti Haanpään Isännät ja isäntien varjot kertoi siitä, mistä haluttiin vaieta Isännät ja isäntien varjot Kirjailija Pentti Haanpää kuvasi teoksissaan tarkasti ja kriittisesti omaa aikaansa. Kukkivat roudan maat maalasi realistisen kuvan sodanjälkeisestä yläsavolaisesta maaseudusta Kukkivat roudan maat -tv-elokuvasarja oli mittava tuotanto Kirjailija Eino Säisän pääteos Pohjois-Savoon sijoittuva Kukkivat roudan maat -romaanisarja ilmestyi vuosina — Tykkimies Kauppalan viimeiset vaiheet Vesa-Matti Loiri pääroolissa Poikakodin ja vankilan kasvatti, tykkimies Kauppala on armeijan kapiaisille hankala tapaus.

  Elävän arkiston nettiradio Elävän arkiston nettiradio tuo takaisin menneiden vuosikymmenten kansanviihdyttäjät ja kulttuurivaikuttajat, urheilijoiden kiihkeät kamppailut ja poliittiset käännekohdat Suomessa ja ulkomailla. Jos synnyit luvulla, muistat ehkä — Sinun tarinasi Ylen vuosikymmenet luvulla syntyneen ihmisen silmin Jos synnyit luvulla, et ehkä muista kuunnelleesi radiota lapsena ollenkaan.

  Jos synnyit luvulla, muistat ehkä — Sinun tarinasi Yleisradio luvulla syntyneen silmin. Jos synnyit luvulla, muistat ehkä — Sinun tarinasi Ylen vuosikymmenet luvulla syntyneen ihmisen silmin Asiasanat: Jos synnyit luvulla, muistat ehkä — Sinun tarinasi Ylen vuosikymmenet luvulla syntyneeen silmin.

  Jos synnyit luvulla, muistat ehkä — Sinun tarinasi lukulaisen silmin Yle ja Suomi saattaa näyttää tältä. Jos synnyit luvulla, muistat ehkä — Sinun tarinasi lukulaisen silmin Yle saattaa näyttää tältä. Jos synnyit luvulla, muistat ehkä — Sinun tarinasi Näyttääkö Yle sinusta vaikkapa tältä?

  Yle Elävä arkisto — ohjelmistoa Yle Areenassa Areena-sovelluksissa tarjonta löytyy Kanavat-valikosta. Kotimaisia elokuvia luvulta luvun alkuun Liian paksu perhoseksi, Palmu-elokuvat, Täällä Pohjantähden alla, Tukkijoella, Manillaköysi, Akseli ja Elina Dokumentteja —luvuilta Tove ja meri, Johan on Venninen, Seilin naiset, Sankarittaret, Pohjolan sudet, Aikamatka Kluuvissa, Yhteishaku tulevaisuuteen, Suomalaiset sotavankileirien saaristossa Asiaohjelmia ja tutkivaa journalismia —luvuilta Maan mainiot, MOT, Ajankuvat, Suomi postiauton ikkunasta, Rikostarinoita historiasta, Ei vanhene koskaan Lyhytfilmejä ja katsauksia Malmin lentokentän vihkiäiset, Tilkassa tapahtuu, Oma tyttökouluni, Vappu Helsingissä, Tampere vuonna , Sauna, Lappi nousee Ylen toivottuja draama- ja viihdeohjelmia Areenassa Tietoa arkistodraamoista, joita julkaistaan Yle Areenaan.

  Kultahippuja korville - radiodraaman arkistot aukeavat Yle avaa tuhansia tunteja radiodraamaa Areenaan Radion kuunnelmatuotanto sai alkunsa Yleisradion syntyvuonna Nämä musiikkiohjelmat Elävä arkisto julkaisee vuonna Nämä musiikkiohjelmat julkaisemme vuonna Tove Jansson läser Tove Jansson Tove Janssons mumintroll har spridits över hela världen och det går i dag att hitta allt från mumintvålar till kylskåpsmagneter. Upota Elävän arkiston soitin sivuillesi Voit upottaa videoita ja audioita sivuillesi.

  Filmivälähdyksiä vapaaseen käyttöön Filmiotoksia —luvuilta sekä vuodelta Mykkiä filmiotoksia —luvuilta sekä vuodelta tarjolla vapaasti kaikkien käyttöön Vimeo-palvelussa. Äänitehosteet kuuluvat maailmalle Ylen äänitehostekokoelman aarteita tarjolla Freesound-palvelussa. Valokuvia vapaaseen käyttöön Valokuva-arkiston aarteita flickr-palvelussa Voit ladata vanhoja valokuvia. Metatiedot ladattavissa Elävän arkiston ja Arkivetin metatiedot ovat nyt tarjolla koneluettavana datana, jota voi hyödyntää eri sovelluksissa.

  Arkisto-ohjelmia myös Teemalla ja Areenassa Teeman Elävä arkisto näyttää aarteita menneisyydestä torstai-iltaisin. Ihmisten lauluja — kooste Samuli Putron urasta vuosien varrelta Samuli Putro on tunnettu Zen Cafén lisäksi soolourastaan. Sulje silmät ja sukella Kapteeni Nemon kyydissä vedenalaiselle maailmanympärysmatkalle Yrjö Kostermaa loihti Vernen romaanista kuunnelman A Finnish take on "Y. Suomen ensimmäinen musikaali Ruma Elsa filmatisoitiin musiikkielokuvaksi Ruma Elsa tallentui filmille toistamiseen Pertsa, Kilu ja ne kadonneet kesät, joina elämä oli yhtä seikkailua Salakuljettajat uhkaavat nuorten seikkailun päähenkilöitä Väinö Riikkilän Pertsa ja Kilu -nuortenromaanit sovitettiin luvulla tv-sarjaksi.

  Kuuluiko Pertsa ja Kilu lapsuuteesi? Jaa muistosi ja päätä mikä seikkailu nähdään seuraavaksi Areenassa Päätä, mikä Pertsan ja Kilun seikkailu nähdään Areenassa. Tampereella sijainnut puuvillatehdas jätti jälkensä Suomen historiaan — ja sulkeutuessaan useat työttömäksi Finlaysonin tehdasalue oli merkittävä työllistäjä naisille. Toimitus Ohjeet Yle Arkivet.

  Suomi elokuvat vıdeo -

  Tietoiskut kondomeista luvun tietoisku valistaa kondomeista. Nostalgiaa ja muita haikeita mausteita Omien elokuvien luettelon lukeminen synnyttää monia tunteita Omien elokuvien luettelon lukeminen synnyttää monia outoja tunteita:

  Suomi elokuvat vıdeo -

  Näillä sivuilla hauskat veijarit Patse ja Emppu opastavat sinut elokuvan ihmeelliseen maailmaan. Avustajaparat voisivat tosin olla hieman kykenevämpiä. Jaa muistosi ja päätä mikä seikkailu nähdään seuraavaksi Areenassa Päätä, mikä Pertsan ja Kilun seikkailu nähdään Areenassa. Jos synnyit luvulla, muistat ehkä — Sinun tarinasi Ylen vuosikymmenet luvulla syntyneen ihmisen silmin Asiasanat: suomi elokuvat vıdeo Ilman kavaluutta — Katso draamaa bisneksestä ja bisnessuvuista Yle Areenassa. Nämä asiat sinun on tiedettävä "suomi elokuvat vıdeo" suosikkisarjasta Metsolat on katsottavissa Areenassa vuoden ajan. Tehtaassa valmistettiin erilaisia kangastuotteita sekä lankaa. Kamera poimii teoksen pinnasta yksityiskohtia, joita silmä ei muuten näkisi. Punasii päin saa siis ensi-iltansa netissä torstaina 7. Turismi ja tulivuoret pelastivat Islannin talouden haaksirikolta Syksyllä Islannin ylikuumentunut talous romahti. Toimitus Ohjeet Yle Arkivet.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *