• Hieronta Sastamala

  Etsin miesystävää suomi gangbang

  etsin miesystävää suomi gangbang

  Ei tulisi puutetta munasta, varmaan saisi aina, kun haluttaa eli aina: Ikää on vaikka muillekin jakaa. Minun vaimoa kiinnostaa seksi kerran kahdessa viikossa. Vaimoni on tosi kyltymätön, vein hänet naapurikaupunkiin tutun miehen luokse, joka lupasi jäjestää kunnon joukkopanon, ja olihan siellä jo pari miestä kun vein hänet, on kiva kuulla vaimolta montaako sai kun haen hänet.

  Kuulostaapa juuri omalta haaveeltani. Unelmoin monesta miehestä jotka panisivat minua vuorotellen ja yhtäaikaa. Kaksi kalua sisälleni yhtäaikaa, oih se on suurin haaveeni ja unelmani. Pillu alkoi heti kostua kun ajattelenkin. Miehet panisivat koko päivän minua, saisin niin paljon munaa kuin ikinä jaksaisin.

  Isot kyrvät vain vaihtuisivat sisälläni ja pumppaisivat pilluani loputtomasti. Pari kivannäköistä rentoa herkkua kyllä riittäis mulle. Kaks ei kyllä mahdu yhtä aikaa, mutta vois kai sitä sen verran vuorotella: Vastaa alkuperäiseen viestiin Gangbang Jostain tuli pari päivää sitten fantasia, että saisi monta miestä, kunnolla kovaa kalua.

  Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta.

  Olin jo luovuttaa ja suunnistin kohti rantaa kun huomasin naisen pusikon suojassa. Totesin hänen makaavan selällään alasti. Lähemmäksi tultuani näin kohteeni olevan jo vanhemman ja tuhdin puoleisen. Näillä amatöörisivuilla kaverit ovat vastaavassa tilanteessa pudottaneet shortsinsa ja alkaneet runkkaamaan itseään.

  Koska muualla näköpiirissä ei näkynyt muita ihmisiä, päätin kokeilla vastaavaa. Ilta- ja aamupanot oli jääneet väliin vaimon taudin takia ja kullini jämähti napakasti pystyyn. Lähestyin kohdetta joka makasi selällään jalat hieman koukussa.

  Rinnat eivät enää olleet terhakkaasti pystyssä vaan enemmänkin lättyinä. Isot ja tummat nännit olivat mukavasti kurtussa. Näköala oli suoraan hänen karvaiseen jalkoväliinsä. Nainen oli huomannut minut jo aikaisemmin, mutta vasta nyt hän laittoi kätensä vitulleen ja alkoi hyväillä itseään. Siirryin vielä hieman lähemmäksi ja kuulin ihanan kiimaisen lätinän hänen runkatessa itseään. Nainen vinkkasi sormellaan ja taputti paikkaa hänen vieressään.

  Siirryin ja polvistuin hänen viereensä. Nainen, saksalainen, tarttui kovaan kulliini ja alkoi runkkaamaan. Rohkaistuin ja vein sormeni hänen vitulleen. Saimme sen verran kommunikoitua, että hän ei päästänyt naimaan ilman kumia. Kyllä harmitti kun en ollut varautunut asianmukaisesti.

  Vaimon kanssa kun voi painaa paljaalla mäihät sisään. Lopulta annoin spermojen lentää hänen rinnoilleen. Samalla totesin, että olimme saaneet katselijan. Joku paikallinen adonis oli iso musta muna kourassa tulossa tilalleni.

  Vedin shortsit jalkaani ja jatkoin matkaani kohti rantaa. Vilkaisin vielä taakseni ja siellähän se musta perse nousi ja laski valkoisten reisien välissä. Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Aloitin jo hyvin nuorena. Netsyys meni neljän toista ikäisenä serkkupojan kanssa ja seksinälkä on jatkunut läpi koko elämän.

  Olen jo lopettanut laskemasta partnereiden määrää, mutta kyllä niitä on monta. On sinne väliin osunut joitakin kokemuksia myös naisten kanssa, eikä sekään ole ollut yhtään hävettävä asia.

  Olenkin ollut seksin suhteen aika 'kaikkiruokainen' ja avoin erilaisille ehdotuksille. Ei kai se voi olla väärin, jos vieläkin joskus haluaa tuntea toisen läheisyyttä.

  Tallinnan ja Ruotsin risteilyillä olen vieläkin useimmiten löytänyt lyhytaikaisia yhden yön tuttavuuksia ja se antaa uutta piristystä elämän arkeen. Olisi kiva kuullu muiltakin vähän vanhemmilta omia kokemuksia ja ehkä myös niiden määrästäkin, jos joku togtii kertoa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi Vaimolle gangbang Vaimolle gangbang aidostietsimässä Onko täällä ketään joka olisi antanut vaimonsa ryhmän käyttöön tai ketään joka olisi käynyt naimaan porukalla naista?

  Itseäni kiihottaa ajatuskin että vaimo on jossain naitavana tietämättäni. Suurin fantasiani olisi nähdä kuinka vaimoni saa jatkuvasti uutta kalua reikiinsä ja lastit valuu sisältä,suusta ja vartalolta. Meillä tämä saattaisi jopa olla mahdollista jos löytyisi sopivia terveitä miehiä kpl.

  Nainen 42v pienitissinen ja hoikka. Montako seksikumppania sinulla Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Miten suhun voi ottaa yhteyttä. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

  Ei muuta kun otatte yhteyttä. Meillä kävi tuuri kun saatiin ei tuttu ryhmä innostumaan vaimosta. Jotenkin helpommin menee kun ei ole liian tuttuja kavereita. Itse olen "sattumalta" mukana. Vitun ääliö mene tissiposki peräkamariin satuileen ja työnnä netti perseeseen. Jopa neljä löylykauhaa gangbang perseeseen! Kyllä kelpaa vaikka kalliiksi tulee. Työmatkalla kerran asuimme sellaisessa mökkikylässä porukan kanssa. Minulla oli muija mukanam muuten mökeissä oli aina neljä miestä per mökki.

  Yhtenä iltana mentiin vaimon kanssa kahdestaan saunaan, kun oma sakki oli vielä työmaallaan. Oltiin oteetu vähän juomaa ja istuskelimme siinä rantasaunan, mikä oli meidän sakille varattu joka ilta kolmeksi tunniksi , lauteilla, kun sisään työntyy neljä työkaveriani.

  Muija vähän ensin kiljahteli, mutta rauhottui, kun pojat ojensivät hänelle siiderin. Huomasin kyllä kun joka äijä silmäili vaimoni kehoa ja kehuivatkin kilpaa. Sanoin menväni uimaan ja kävinkin pulahtamassa, sillä ajatukseni oli antanut mulle jo vähän seisokkia.

  Lopulta kontrollini petti ja menin rajan yli. Orgasmi tuli voimakkaana ja kouristelin alapäätäni kun runsaat spermat roiskuivat vatsalleni. Jouduin nopeasti ottamaan talouspaperin ja yritin estää spermanoroja valumasta pitkin kylkiäni sohvalle. Kun uudestaan katsoin ikkunaa, tyttö oli mennyt.

  Yritin aina tilaisuuden tullen katsella josko häntä näkyisi, mutta tuo kerta jäi valitettavasti ainoaksi. Toisen kerran minua onnisti ollessamme lomalla Maspalomasissa Kanarian saarilla.

  Vaimoni oli saanut jonkun vatsapöpön ja sain luvan lähteä käymään yksin rannalla. Olin tietoinen touhuista mitä ko. Pornosivustolta löytyy amatöörien ottamia kuvia ja filmejä sivustolla Dunes Maspalomas. Päivä oli vielä aluillaan kun taapersin dyynejä ylös alas.

  Olin jo luovuttaa ja suunnistin kohti rantaa kun huomasin naisen pusikon suojassa. Totesin hänen makaavan selällään alasti. Lähemmäksi tultuani näin kohteeni olevan jo vanhemman ja tuhdin puoleisen. Näillä amatöörisivuilla kaverit ovat vastaavassa tilanteessa pudottaneet shortsinsa ja alkaneet runkkaamaan itseään.

  Koska muualla näköpiirissä ei näkynyt muita ihmisiä, päätin kokeilla vastaavaa. Ilta- ja aamupanot oli jääneet väliin vaimon taudin takia ja kullini jämähti napakasti pystyyn. Lähestyin kohdetta joka makasi selällään jalat hieman koukussa. Rinnat eivät enää olleet terhakkaasti pystyssä vaan enemmänkin lättyinä.

  Isot ja tummat nännit olivat mukavasti kurtussa. Näköala oli suoraan hänen karvaiseen jalkoväliinsä. Nainen oli huomannut minut jo aikaisemmin, mutta vasta nyt hän laittoi kätensä vitulleen ja alkoi hyväillä itseään. Siirryin vielä hieman lähemmäksi ja kuulin ihanan kiimaisen lätinän hänen runkatessa itseään. Nainen vinkkasi sormellaan ja taputti paikkaa hänen vieressään. Siirryin ja polvistuin hänen viereensä. Nainen, saksalainen, tarttui kovaan kulliini ja alkoi runkkaamaan.

  Rohkaistuin ja vein sormeni hänen vitulleen. Saimme sen verran kommunikoitua, että hän ei päästänyt naimaan ilman kumia. Kyllä harmitti kun en ollut varautunut asianmukaisesti. Vaimon kanssa kun voi painaa paljaalla mäihät sisään. Lopulta annoin spermojen lentää hänen rinnoilleen.

  Samalla totesin, että olimme saaneet katselijan. Joku paikallinen adonis oli iso musta muna kourassa tulossa tilalleni. Vedin shortsit jalkaani ja jatkoin matkaani kohti rantaa.

  Vilkaisin vielä taakseni ja siellähän se musta perse nousi ja laski valkoisten reisien välissä. Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Aloitin jo hyvin nuorena. Netsyys meni neljän toista ikäisenä serkkupojan kanssa ja seksinälkä on jatkunut läpi koko elämän. Olen jo lopettanut laskemasta partnereiden määrää, mutta kyllä niitä on monta. On sinne väliin osunut joitakin kokemuksia myös naisten kanssa, eikä sekään ole ollut yhtään hävettävä asia.

  Olenkin ollut seksin suhteen aika 'kaikkiruokainen' ja avoin erilaisille ehdotuksille. Ei kai se voi olla väärin, jos vieläkin joskus haluaa tuntea toisen läheisyyttä. Tallinnan ja Ruotsin risteilyillä olen vieläkin useimmiten löytänyt lyhytaikaisia yhden yön tuttavuuksia ja se antaa uutta piristystä elämän arkeen.

  Olisi kiva kuullu muiltakin vähän vanhemmilta omia kokemuksia ja ehkä myös niiden määrästäkin, jos joku togtii kertoa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi Vaimolle gangbang Vaimolle gangbang aidostietsimässä Onko täällä ketään joka olisi antanut vaimonsa ryhmän käyttöön tai ketään joka olisi käynyt naimaan porukalla naista?

  Itseäni kiihottaa ajatuskin että vaimo on jossain naitavana tietämättäni. Suurin fantasiani olisi nähdä kuinka vaimoni saa jatkuvasti uutta kalua reikiinsä ja lastit valuu sisältä,suusta ja vartalolta. Meillä tämä saattaisi jopa olla mahdollista jos löytyisi sopivia terveitä miehiä kpl. Nainen 42v pienitissinen ja hoikka. Montako seksikumppania sinulla Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Miten suhun voi ottaa yhteyttä. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

  Ei muuta kun otatte yhteyttä. Meillä kävi tuuri kun saatiin ei tuttu ryhmä innostumaan vaimosta. Jotenkin helpommin menee kun ei ole liian tuttuja kavereita. Itse olen "sattumalta" mukana. Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Miesten yleisin haave uskoisin näin on rakastella kahden naisen kanssa. No eipä siinä mitään, mutta kun olen nainen ja haaveilen kahdesta miehestä samanaikasesti.

  Olen ollut jo jonkun aikaa vakuuttunut, että lähipiiristäni voisin löytää leikkiini sopivat seuralaiset Toteuta ihmeessä jos hemmot on mukavia ja silmää miellyttäviä. Aika usean miehen haave toi kaks naista taitaa olla, mutta sitten ihan tositilanteessa en tiedä moniko sitten jänistää. Itse olen moisen ihanuuden kerran päässyt kokemaan. Se oli mahtava kokemuksena ja hyvää seksiä ja sopivasti pornoa. Mutta ei se voita kahdenkeskistä kun on tunteet mukana. Se on erilaista ja kivaa, jos halua riittää ja sopiva jengi kasassa niin toteuta ihmeessä.

  Vaimonikin harrastaa kahta miestä yhtäaikaa noin kerran kuukaudessa yleeensä noin viikkoa ennen kuukautisia. Hänelle se on henkireikä vaativassa työssään ja nykyisin ainoa tapa saada kunnon orgasmit, joilla pärjää ja jaksaa taas seuraavan kuukauden. Miesten pitää olla ennestään tuntamattomia ja ehdottomasti hänen makunsa ja mieltymyksensä täyttäviä. Tämän noin vuorokauden mittaisen rituaalinsa hän hoitaa vieraan kaupungin hotellissa, kertomatta edes minulle, mihinpäin millonkin suunnistaa.

  Jälkeenpäin hän haluaa kertoa kuinka oli käynyt ja minkälaisia meloja sisäänsä ottanut. Avioliittomme alkuaikoina hän kelpuutti minut joskus toiseksi, mutta ei enään pitkiin aikoihin.

  Gang Bang vaimolla , Kovinkaan monen miehen kommentteja en ole saanut, siitä miten he oikein saavat järkkäiltyä omat sessionsa vaan ovatko ne vain niitä "kerran elämässä" tilanteita, joista vain haaveillaan. Heiltä ei varsinkaan yhtään kommenttia ole tullut, joten olenko muka ainut nainen, joka tällaisesta haaveilee tai ainakin suunnittelee toteuttavansa Ihana Kokemus , Parempaa et voi saada.

  Valtavat orkut, upea täyteläinen tunne ja ne miehet, kuinka kiihkeän ihania. Vieläkin paikat tärisevät, kun sitä ajattelen. Pakko on saada lisää lisää lisää Oikeat miehet oikea paikka oikea hetki mikään ei ole niinkuin se. Siihen jää varmasti koukkuun, eikä tavallinen pano tunnu enään miltää. Kun tilaisuus tulee älä jätä kokematta, sillä se voi olla sinun elämäsi suurin hetki.

  Joulunpyhät on siihen mitä otollisinta aikaa. Kammottavaa oli, etsittiin miesystävän kanssa kokeilumielessä kaveria nettipalstalta ja päädyttiin hotelliin. Kundi oli lopulta kuin puhelinpylväs, yhtä kiinnostunut minusta tai mistään yleensäkään, yritin siinä sitten hoitaa jutun niin että kaikki sais jotain ja lopputulos oli, että kaikkihan sai kyllä paitsi minä en. Olin lopulta aivan puhki ja umpivihainen.

  Kaikkien pitää ainakin haluta juttua yhtä paljon, muuten käy kalpaten. Ei mulle mitään pahoja fiiliksiä jäänyt, mutta tiedän ettei se nyt niin auvoista välttämättä ole, ja sopivaa seuraa asiaan on vaikea löytää. Olen rakastellut kahden naisen kanssa enkä voi kuvitella suurempaa nautintoa kuin kahden minulle rakkaan naisen käsien ja huulten hyväilyt vartalollani varsinkin pilluni nuoleminen tuntuu taivaalliselta. Kuuleppas nyt Gee mies, ymmärrän sinun paineesi palleissa, mutta minulla ei todellakaan ole tarvetta hakea panoa tältä palstalta.

  Asun kyllä etelä suomessa ja käytän pååkaupunkiseudun hotelleja halujeni toteuttamiseen. Minulla on myös kolme kahden miehen vakipano ryhmää, joita käytän silloin tällöin, kun siltä tuntuu.

  Ryhmät eivät toisiaan tunne, enkä niistä myöskään vakimiehelleni ole mitään hiiskunut.

  Suurin fantasiani olisi nähdä kuinka vaimoni saa jatkuvasti uutta kalua reikiinsä ja lastit valuu sisältä,suusta ja vartalolta. Joskus jopa uneksin yhdestä naisesta ja sitä nyt en ainakaan toteuttaisi. Ei muuta kun otatte yhteyttä. Keskustelu24 Seksi Seksi Vaimolle gangbang Vaimolle gangbang aidostietsimässä Vastapäätä meitä oli toimistorakennus jossa työt päättyivät normaalisti neljän aikaan.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *